DRY AGER® Premium S Dry Aging kuivlaagerduskapid – SmartAging® tehnoloogiaga
Uued DRY AGER® Premium S mudelid on inseneritöö meistriteos ja võimaldavad sul olla loomingulisem kui kunagi varem.
Väljast ajatu kaasaegne disain, sees ülitäpne ja peen tehnoloogia. Kvaliteetne, valmistatud Saksamaal. Käsitöö kohtub kõrgtehnoloogiaga.
Ülim lahendus DRY AGER®-lt, maailma juhtivalt lihakuivatuskappide kaubamärgilt liha, singi, vorsti, kala või juustu laagerdamiseks või veini hoiustamiseks
Unikaalse SmartAging® tehnoloogiaga pole laagerdamine kunagi olnud lihtsam!
DX 500 Premium S
Kompaktne ja võimekas
DRY AGER®-i väikevend on oma uue SmartAging®-tehnoloogiagaga tegelikult samuti suur. See integreerub suurepäraselt sinu kööki või müügiruumi ning äratab külaliste ja klientide isu ideaalselt laagerdunud toidu järele. Kompaktne seade võib olla eraldiseisev või seina külge integreeritud nii kodus kui ka tööl.
Seadet iseloomustab tohutu paindlikkus. Näiteks võib seadmes korraga laagerdada kuni 20 kg liha. DRY AGER DX 500 Premium S on standardsete riiulite, samuti valikuliselt saadaoleva roostevabast terasest riputi või isegi praktiliste vorstiriiulitega – valmis kõigi toiduainete jaoks.
DX 1000 Premium S
Rohkem ruumi heale maitsele
Nii suur, et saad vabalt loominguline olla. Kas vorsti, liha, juustu, singi või muuga: tänu SmartAging®-ile saate nüüd liha kuivatada nagu professionaal. Eraldiseisvana või seina sisse integreerituna on see tõeline pilgupüüdja igas müügisaalis, restoranis, lihapoes.
Maksimaalne paindlikkus. Kaasasolev roostevabast terasest riputi ning valikulised riiulid liha ja vorstitoodete jaoks võimaldavad korraga kuivatada kuni 100 kg toitu. DRY AGER DX 1000 Premium S puhul tasub aga vananemistsükkel end tõeliselt ära, ärikeskkonnas ei ole tasuvusaeg pikem kui 6 kuud.
Tark tehnoloogia
SmartAging®
Uus DRY AGER Aging Cabinet põlvkond tagab sulle SmartAging®-iga lihtsalt ja lihtsalt ainulaadsed laagerdamistulemused.
Laagerdunud toit on eriti väärtuslik ja õrn. Nii et loomulikult ei taha sa vigu teha. Need mured on nüüd möödas. Tänu integreeritud SmartAging® tehnoloogiale on Dry Aging nüüd lihtsam ja turvalisem kui kunagi varem! Sest nüüd võid olla kindel, et sul on iga toidu kuivlaagerdumisprotsessi jaoks käepärast õiged parameetrid: ühe nupuvajutusega. Alates veiselihast, sealihast, ulukilihast, linnulihast, singist, vorstist, kalast, juustust ja veinist kuni pasta ja ürtideni.
Täpne juhtimistehnoloogia
Täpsed parameetrid
Täpne nagu Šveitsi kellavärk – ainult Saksamaalt. Premium S mudelite intelligentne juhtimine võimaldab pidevalt elektrooniliselt juhtida nii temperatuure 0 kuni +30 °C kui ka niiskuse väärtusi vahemikus 40 kuni 90%. Ja seda kõike ilma veeühenduseta või paagita tänu HumiControlile®. Kas täisautomaatne SmartAging® programmidega või isereguleeruv käsitsi režiimis. Sina otsustad.
Arenenud hügieenisüsteemid
Absoluutne puhtus
Puudub võimalus ohtlike bakterite ja mikroobide tekke jaoks. DRY AGER Premium S sari on maailmas ainuke liha kuivatuskappide seeria, millel on aktiivne UVC steriliseerimiskast, mis steriliseerib täielikult kogu õhumassi laagerduskapis 1x minutis, kombineerituna sissetulevat õhku puhastava aktiivsöefiltriga. Sisemine anum on valmistatud antibakteriaalsest materjalist ja sellel on keerukas disain, mis tagab lihtsa puhastamise. Lisaks tagab integreeritud SmartAging® eelpuhastusprogramm ideaalsed esialgsed hügieenitingimused pärast iga kuivatamistsüklit. Sellega oled kindlasti järgmiseks partiiks valmis.
DRY AGER® kasutusalad
Kodus
SmartAging®
Kuna sa hoolid sellest, mida sööd: uue põlvkonna DRY AGER® lihakuivatuskappide abil saad oma toitu hõlpsalt täiustada. Tulemustega, mis avaldavad muljet isegi professionaalidele. Pole enam riski väärtuslikke lihatükke hävitada töövigade tõttu – tänu täiuslikult kooskõlastatud laagerdumisprogrammidele tuleb liha, vorsti, juustu ja palju muud alati täiuslikult välja.
DRY AGER® Dry Aging lihakuivatuskapi kasutamine tähendab ka jätkusuutlikku elamist. Sest nii saate oma kodus väärtuslikust toidust alati parima. Ilma pikkade tarneahelateta, kuid läbipaistva päritoluga.
Jaekaubanduses
Paku oma klientidele midagi uut
Laienda oma tooteportfelli iselaagerdatud toiduainetega. Pole vahet, kas lihunikuna soovid nõudlikele klientidele pakkuda kuivlaagerdatud veiseliha või isevalmistatud salaami- ja singiroogasid. Või äkki soovid lisada oma juustuvalikule uue hõngu…
Nüüd säästad aega ja närve, sest kallis kaup on tõesti seda väärt. Seda seetõttu, et saad alati parimad võimalikud tulemused püsivalt kõrge kvaliteediga ning saad neid ka DRY AGER Dry Aging laagerduskapis ainulaadsel ahvatleval viisil esitada.
Lihatööstus ja lihatöötlemine
Tõsta oma professionaalsuse taset
Mis puutub vorsti, siis keegi ei saa sind petta. Ja sama kehtib ka singi ja värske liha kohta. DRY AGER® lihakuivatuskapiga on sinu käsutuses tööriist, mis muudab sind veelgi paremaks ja avab väärtuslikke lihatöötlusvõimalusi. Uued põnevad kaubad sinu tooteportfelli ühe nupuvajutusega – sinu tehtud. See säästab sinu aega, muudab sind loovamaks kui kunagi varem.
DRY AGER Dry lihakuivatuskapiga saad laagerdada oma hõrgutisi otse oma klientide silme all.
Restoranis
Isegi profid soovivad uuesti amatööriks saada
Säästa aega ja su ruumid näevad seda tehes ka head välja – just seda saab DRY AGER® lihakuivatuskapp kapp sinu restoranis sinu heaks teha. Kuna masin töötab iseseisvalt ja laagerdusprotsessid käivad pidevalt ja optimaalselt, saate sina ja su töötajad pühendada kogu tähelepanu oma külalistele.
DRY AGER® Dry Aging Cabinet on sinu restorani jaoks tõeliselt ainulaadne müügiargument. Sest kus mujal saavad külalised oma lemmiklihatükke nii ahvatlevalt näha ja valida?