info@susi3.ee +372 56 96 26 73
Tasuta tarne alates 100€ ostust

Big Green Egg on populaarseim kamado-grill, mis on tehtud parimast keraamikast 

Sa püüdled parema elukvaliteedi, ülima maitse poole? Sinu jaoks on ainult üks kamado: Big Green Egg. Originaal aastast 1974.

EGG’is valmistatud toidud saavad erilise maitse nii hautades, grillides, kui suitsutades tänu kvaliteetsetele materjalidele ja ülitäpsele temperatuuri reguleeritavusele. EGG’i kõrgekvaliteediliste isolatsiooniomaduste tõttu ei mõjuta väline temperatuur Big Green Egg’i sisetemperatuuri ning küpsetuskuumust saab ka väliste miinuskraadidega reguleerida ühekraadise täpsusega vahemikus 70°C kuni 350°C.

Grillimise ajal ei ole tarvis pidevalt grilli kontrollimas käia nagu traditsiooniliste grillidega, mis võivad ootamatult leegi üles lüüa või temperatuuri kaotada. 

Maitseelamused on kirg

Kompaktne ja võimekas

Kiretult ei jõua kuhugi. Big Green Egg’i eesmärk on innustada võimalikult paljusid inimesi nautima puhtaid ja ausaid maitseid, mida loodus meile pakub. Küpseta aeglaselt oma EGG-is ilusat lihatükki, kala või köögivilja ning luba endal üllatuda sellest võrratust iseloomulikust aroomist. See on meie jaoks elukvaliteedi juures põhiline.

Kui hakkad Big Green Egg’i kasutama, avab see sinu jaoks terve uue maailma. Oma kulinaarseid piire on lihtsam laiendada, kui oleksid arvanudki, ja küllap valmistad endale ja oma külalistele suuri üllatusi.

Big Green Egg ei jää kunagi seisma

Kasuta aasta läbi

Sõltumata sellest, kas väljas pakane paugub või päike lõõskab, saad oma EGG-i aastaringselt kasutada. Sea siis ritta see mahlane antrekoot, võrratu kala soolakoorikus, vokitud krevetid, tummine hautis, krõbe leib, täiusliku põhjaga pitsad või suussulava maitsega magustoit.

EGG’i kõrgekvaliteediliste isolatsiooniomaduste tõttu ei mõjuta väline temperatuur Big Green Egg’i sisetemperatuuri ning küpsetuskuumust saab ka väliste miinuskraadidega reguleerida ühekraadise täpsusega

Big Green Egg’i soojust peegeldav keraamika ja vorm tagavad EGG-is ideaalse õhuringluse, mistõttu küpseb toit ühtlaselt ja ettenähtud temperatuuril.

Koostöö NASAga

Ainulaadne keraamika

Kui ühendada Jaapani iidne traditsiooniline kamado NASA uuendusliku keraamikatehnoloogiaga, siis saad täiusliku tänapäevase väliahju – Big Green Egg’i.

Big Green Egg’i keraamika on välja töötatud koos NASAga ja tootmisprotsess toimub Mehhikos rangeimaid kvaliteedinõudeid järgides. Big Green Egg’i keraamika on erakordselt kvaliteetne – see isoleerib väga hästi soojust, talub äärmuslikke temperatuure ja temperatuuride kõikumisi.

Mehhiko tipptasemel keraamikatootmisvabrik on saanud ISO 9001 UL sertifikaadi ning täidab seega kõrgeimad kvaliteedinõuded. Enne tehasest väljasaatmist läbib iga Big Green Egg veel viimase, väga üksikasjaliku kontrolli.

Inspiratsioon Ida-Aasiast

Ajaloost

Big Green Egg’i aluseks oleva põhimõttega tutvumiseks peame ajas sajandeid tagasi vaatama, sest selliseid puudega köetavaid saviahje kasutati Ida-Aasias juba üle 3000 aasta tagasi. Siin avastasid jaapanlased need Big Green Egg’i eelkäijad, nad võtsid need omaks ja viisid kodumaale, nimetades neid ümmargusi saviahje hellitavalt kamado’ks, mis tähendab ahju või tuleaset.

Eelmisel sajandil avastasid Jaapanis aega teenivad Ameerika sõdurid, kui maitsvad ja mahlased olid jaapanlaste kamado’s valmistatud toidud. Koju naastes võtsid paljud neist ka kamado suveniiriks kaasa, et ka kodused saaksid neid hõrke maitseid nautida!

Big Green Egg avas uksed 1974. aastal Atlantas, USA Georgia osariigis. Ed Fisheri asutatud ettevõte võimaldas kõigil Ameerika elanikel endale kamado hankida.